top of page
Camillas hage-51.JPG

Om Stall Anvik

Det har vært lenge vært et mål og en drøm for Camilla Anvik å etablere en drift på gården som har fokus på å gi mennesker en verdifull opplevelse med natur, historikk og økologiske perspektiver i idylliske Brunlanes. Et område der det gjennom generasjoner har vært dyrket tidlig-grønnsaker.

 

Å dyrke økologiske grønnsaker og snittblomster er starten på en større reise på gården. Når man går i skjærgårdshagen skal man føle fred og lykke. Hagen er en pågående prosess og det samme er gården.

Om Camilla

 

Camilla Anvik er født og oppvokst I Brunlanes. Hun er gift med Jan-Henrik Hansen, og sammen har de tre barn, Emily, Kristian og Christopher.

 

Til daglig jobber hun som trafikkplanlegger og metrologiobservatør i kontrolltårnet på Oslo Lufthavn. Der kontrollerer hun logistikk av fly på bakken og observerer og sender værmeldinger. Hun sitter også i styret og risiko-revisjonsutvalget i Larvikbanken.  

 

 

Camilla er svært opptatt av hest, hund, hage og mat. I arbeidet med Stall Anvik deltar Camilla aktivt i Gründernettverket i Vestfold og Telemark. 

Skjærgårdshagen-133.jpg
Skjærgårdshagen-167.jpg

Jeg tror på magi, jeg vet at utrolige ting kan skje når du lytter til magefølelsen, følger hjerte og tror på lidenskap! Muligheten for å lykkes er større når man er flere og samarbeider.

Skjærgårdshagen-126.jpg

Starten på reisen

Camillas lidenskap til hest og ridning har også blitt en livsstil for familien. Å drive med hest har lært henne å ta ansvar, jobbe hardt og å ha kjærlighet og respekt for dyrene. Interessen førte henne til England for ridning og skole. Denne opplevelsen gjorde Camilla ytterligere interessert i den engelske hagekulturen. Hage og blomster er også en interesse som har gått i arv fra hennes oldemor, mormor og mor. 

Det er en fryd å dyrke og tilberede sine egne grønnsaker pyntet med blomster fra egen hage. Det gir en spesiell mening å lage mat etter årstidene.

camilla og mily.jpg

Bærekraftsmål vi jobber for

2

Utrydde sult

Bærekraftig produksjon som  gradvis fører til bedre kvalitet på areal og jord.

9

Innovasjon og infrastruktur

Inkluderende og bærekraftig næringsutvikling.

12

Ansvarlig forbruk og produksjon

Bærekraftig forvaltning og effektiv bruk av naturressurser. Redusert matsvinn. Redusert utslipp av kjemikalier i matproduksjon. Redusert avfallsmengde.

15

Liv på land

Redusert tap av biologisk mangfold. Utnyttelse av biologisk mangfold og økosystem på en berekraftig måte.

Skjærgårdshagen-249.jpg

Hvorfor er bærekraft

et konkurransefortrinn?

• Kronisk underskudd av økologiske produkter

• Etterspørsel etter lokale kortreiste grønnsaker

• Manglende biologisk mangfold for pollinerende vekster  i en grønn konvensjonell ørken i en volum konsumerende kommune

Det handler om fremtiden, miljøet, blomstene og biene!

bottom of page