top of page

lør. 07. okt.

|

Skjærgårdshagen

Fotoworkshop i Skjærgårdshagen

Bli med på en kreativ og inspirerende fotoworkshop med fotograf Mona Moe Machava.

Fotoworkshop i Skjærgårdshagen
Fotoworkshop i Skjærgårdshagen

Tid og sted

07. okt. 2023, 13:00 – 20:00

Skjærgårdshagen, Helgeroveien 1012, 3267 Larvik, Norway

Om arrangementet

Bli med på en morsom, kreativ og inspirerende opplevelse! 

Lørdag 7. oktober er det duket for en ny fotoworkshop i Skjærgårdshagen.

Vi gleder oss til å dele denne dagen med deg!

Dato, pris og lokasjon >

Workshopen avholdes 7. oktober kl 13:00 - 20:00.*

Pris 2.900 kroner. 

Bestill din billett på dette arrangementet og betal ved å vippse Skjærgårdshagen på 615199 og merk med "Fotoworkshop". Betalingen sjekkes mot navnet som meldes på, pass derfor på å bruke samme navn i påmeldingen som i betalingen på Vipps, eller legg igjen riktig navn i meldingen på Vipps. 

Workshopen foregår i Skjærgårdshagen der alle blomstene vi vil bruke kommer fra.

Vi gjør oppmerksom på at det er kun 15 plasser.

Om kurset >

Det blir en teoridel, et fantastisk måltid rett fra åkeren og stylet fotoshoot, både modeller, stylet mat og dekkede bord. Alt sammen helt vilt i kjent Skjærgårdshage-stil! Hagefotografen vår Mona Moe Machava deler av sin kunnskap og inspirasjon. Hun har en teoridel i tipien før vi går ut i hagen. Her guider hun oss gjennom en stylet fotoshoot.

Det spiller ingen rolle om du kommer med mobilkameraet ditt og ikke vet noe om foto eller om du er fotograf, her er det plass til alle. Denne workshopen er designet for å gi deg som elsker blomster og kreativitet litt ekstra inspirasjon og glede.

Mer om kursholderne >

Mona Moe Machava er en prisvinnende fotograf og foredragsholder, sist aktuell som fotograf i Finn Schjølls bok "Deilige buketter fra egen hage" og med foredraget "En utbrent fotografs humoristiske tilbakeblikk på hvor det gikk så galt" på Norges fotografforbunds landsmøte. Mona vil dele sine beste tips til hvordan du kan fange magisk stemning i bildene dine!

Camilla Anvik er grunder av Skjærgårdshagen og vil ta dere med på styling av bord, buketter og modeller. Hun serverer et deilig måltid, selvfølgelig med innslag av spiselige blomster!

Vi har med oss make-up artist Hilde Marie Johansen som styler modeller og tryller frem de vakreste kreasjoner av blomster! Her er det bare å glede seg!

Vi tar værforbehold.

Billetter

  • Billett (2900 kr på vipps)

    Vippsnummer 615199 Bestill din billett på dette arrangementet og betal ved å vippse Skjærgårdshagen på 615199 og merk med "Fotoworkshop". Betalingen sjekkes mot navnet som meldes på, pass derfor på å bruke samme navn i påmeldingen som i betalingen på Vipps, eller legg igjen riktig navn i meldingen på Vipps.

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page