top of page

lør. 23. sep.

|

Stavern

Fotoworkshop i Skjærgårdshagen

Bli med på en kreativ og inspirerende fotoworkshop med fotograf Mona Moe Machava.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Fotoworkshop i Skjærgårdshagen
Fotoworkshop i Skjærgårdshagen

Tid og sted

23. sep. 2023, 13:00 – 20:00

Stavern, Helgeroveien 1005, 3294 Stavern, Norge

Om arrangementet

Bli med på en morsom, kreativ og inspirerende opplevelse! Lør. 23.sept kl. 13.00-20 er det duket for en ny fotoworkshop i Skjærgårdshagen. 

Det blir en teoridel, et fantastisk måltid rett fra åkeren og stylet fotoshot, både modeller, stylet mat og dekkede bord. Alt sammen helt vilt i kjent Skjærgårdshage-stil! 

Hagefotografen vår Mona Moe Machava deler av sin kunnskap og inspirasjon. Hun har en teoridel i tipien før vi går ut i hagen. Her guider hun oss gjennom en stylet fotoshoot.

Camilla Anvik er grunder av Skjærgårdshagenog vil gi dere inspirasjon til styling av bord og mat med blomster. Hun serverer et deilig måltid. Selvfølgelig med innslag av spiselige blomster!

Vi har med oss make-up artist Hilde Marie Johansen som styler modeller og tryller frem de vakreste kreasjoner av blomster! Her er det bare å glede seg!

Det spiller ingen rolle om du kommer med mobilkameraet ditt og ikke vet noe om foto eller om du er fotograf, her er det plass til alle! Denne workshopen er designet for å gi deg som elsker blomster og kreativitet litt ekstra inspirasjon og glede.

Vi gleder oss til å dele denne dagen med deg!

Pris: kr 2900,- 

Meld deg på ved å registrere deg her og vipps til 615199 , Det er kun 15. plasser. 

Billetter

  • Fotoworkshop i Skjærgårdshagen

    kr 2 900,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page