top of page

lør. 20. mai

|

Skjærgårdshagen

Fotoworkshop i Skjærgårdshagen

Bli med på fotoworkshop med en av landets ledende fotografer Mona Moe Machava!

Fotoworkshop i Skjærgårdshagen
Fotoworkshop i Skjærgårdshagen

Tid og sted

20. mai 2023, 15:00 – 21. mai 2023, 22:00

Skjærgårdshagen, Helgeroveien 1012, 3267 Larvik, Norway

Om arrangementet

Ønsker du å få eksperttips til hvordan du kan style og ta vakre fotografier? Vår egen hageelsker Camilla Anvik og en av landets fremste fotografer, Mona Moe Machava, inviterer til fotoworkshop i Skjærgårdshagen!

Dato, pris og lokasjon >

Workshopen avholdes 20. mai kl 15:00 - 22:00.*

Pris 2.700 kroner. 

Bestill din billett på dette arrangementet og betal ved å vippse Skjærgårdshagen på 615199 og merk med "Fotoworkshop". Betalingen sjekkes mot navnet som meldes på, pass derfor på å bruke samme navn i påmeldingen som i betalingen på Vipps, eller legg igjen riktig navn i meldingen på Vipps. 

Workshopen foregår i Skjærgårdshagen der alle blomstene vi vil bruke kommer fra.

Om kurset >

Bli med på en vårlig, kreativ og inspirerende opplevelse!

20. mai er midt i tulipansesongen i Skjærgårdshagen, derfor inviterer vi til fotoworkshop med fokus på vakre tulipanåkre, dekkede bord, ville buketter og stylet mat! Mona Moe Machava deler sine beste tips til hva du bør tenke på for å ta bedre bilder, hvordan utnytte lyset til din fordel og hvordan du kan få større glede av fotografiene dine. Sammen går vi gjennom teori om fotografering, alle deltar i en stylet fotoshoot og vi nyter et hyggelig måltid. Vi lover en ettermiddag fullspekket med glede og inspirasjon, i tillegg får alle deltakere Monas personlige lightroom presets til eget bruk etter kurset.

Vi har ingen krav til forkunnskap eller utstyr, mobiltelefon er like velkomment som speilreflekskamera.

Vi gleder oss til dele denne dagen med deg!

Mer om kursholderne >

Mona Moe Machava er en prisvinnende fotograf og foredragsholder, sist aktuell som fotograf i Finn Schjølls bok "Deilige buketter fra egen hage" og med foredraget "En utbrent fotografs humoristiske tilbakeblikk på hvor det gikk så galt" på Norges fotografforbunds landsmøte. Mona vil dele sine beste tips til hvordan du kan fange magisk stemning i bildene dine!

Camilla Anvik er grunder av Skjærgårdshagen og vil ta dere med på styling av bord, buketter og modeller. Hun serverer et deilig måltid, selvfølgelig med innslag av spiselige blomster!

Vi tar værforbehold.

* Lurer du på hvorfor vi holder på så sent? Dette er for å fange det vakre kveldslyset. 

Billetter

  • Billett (2700 kr på vipps)

    Vippsnummer 615199 Bestill din billett på dette arrangementet og betal ved å vippse Skjærgårdshagen på 615199 og merk med "Fotoworkshop". Betalingen sjekkes mot navnet som meldes på, pass derfor på å bruke samme navn i påmeldingen som i betalingen på Vipps, eller legg igjen riktig navn i meldingen på Vipps.

    kr 0,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page