top of page

tor. 18. mai

|

Skjærgårdshagen

Afternoon tea

18. mai blir en festdag i Skjærgårdshagen! Rund av dagen med afternoon tea i tipien hos oss. Begrenset antall plasser.

Afternoon tea
Afternoon tea

Tid og sted

18. mai 2023, 14:00 – 15:00

Skjærgårdshagen, Helgeroveien 1012, 3267 Larvik, Norway

Om arrangementet

Bli med å nyte en fantastisk afternoon tea i tipien hos Skjærgårdshagen! Vi serverer nydelig te, sandwiches, kaker og selvfølgelig spiselige blomster i flere etasjer. Du blir ønsket velkommen med en forfriskende eple- og ingefærdrink!

Dato, pris og lokasjon >

Afternoon tea avholdes 18. mai kl 14:00 - 15:00.

Pris 590 kroner. 

Bestill din billett på dette arrangementet og betal ved å vippse Skjærgårdshagen på 615199 og merk med "Afternoon tea". Betalingen sjekkes mot navnet som meldes på, pass derfor på å bruke samme navn i påmeldingen som i betalingen på Vipps, eller legg igjen riktig navn i meldingen på Vipps. 

Afternoon tea foregår i Skjærgårdshagen der alle blomstene vi vil bruke kommer fra.

Om arrangementet >

Drømmer du også om den engelske landsbygda og lunsj i slottshager? Dette er det nærmeste du kommer!

18. mai stråler det av Skjærgårdshagens vakre tulipanåkre,  derfor inviterer vi til en helt spesiell inspirasjonsdag! Vi får besøk av Michel fra Passion for tulips som skal demonstrere neste års vakreste tulipanløker, og Finn Schjøll, som er tilgjengelig for å signere sin siste bok Deilige buketter fra egen hage. Vi gjør oppmerksom på at dette er åpent for alle.

Eksklusivt for påmeldte: Dersom du ønsker å runde av denne flotte dagen med afternoon tea i tipien i Skjærgårdshagen inviterer vi til dette for et begrenset antall. Vi serverer nydelig te, sandwiches, kaker og selvfølgelig spiselige blomster i flere etasjer. Du blir ønsket velkommen med en forfriskende eple- og ingefærdrink! Dette blir en ettermiddag med matglede og sanselige opplevelser du sent vil glemme. 

Camilla Anvik er grunder av Skjærgårdshagen og elsker engelske hager og landliv. Selv har hun bodd i England, og åpner nå for å dele en bit av det engelske livet i tipien 18. mai. 

Billetter

  • Billett (590 kr på vipps)

    Vippsnummer 615199 Bestill din billett på dette arrangementet og betal ved å vippse Skjærgårdshagen på 615199 og merk med "Afternoon tea". Betalingen sjekkes mot navnet som meldes på, pass derfor på å bruke samme navn i påmeldingen som i betalingen på Vipps, eller legg igjen riktig navn i meldingen på Vipps.

    kr 0,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page